Welkom

De Roald Dahlschool is een openbare basisschool in de Westwijk van Sliedrecht. Sinds 1 september 2014 zijn we gehuisvest in een splinternieuw gebouw. We zijn een school waar kinderen in een veilige omgeving de ruimte krijgen om hun talenten te ontplooien.

Omdat lezen zo belangrijk is zijn we een 'literaire basisschool'. Elke maand hebben we een thema waaraan in alle groepen gewerkt wordt om het lezen te promoten.
Op deze website kunt u nog veel meer lezen over onze school en de aan onze school verbonden peuterspeelgroep 't Klavertje 4.
Bent u op zoek naar de juiste school voor uw kind? Wilt u een keertje langskomen om de school in bedrijf te zien? Maak gerust een afspraak en bekijk
hier alvast de schoolclip.
U bent van harte welkom!

 

 

Laatste nieuws

Pinkstervakantie

De Pinkstervakantie is van zaterdag 8 juni t/m woensdag 12 juni.
lees meer...

Studiedag personeel woensdag 29 mei

Woensdag 29 mei staat er voor het personeel een studiedag gepland waardoor alle leerlingen deze dag vrij zijn. Dit is de woensdag voorafgaand aan het Hemelvaartweekend.
lees meer...

Aanmelden nieuwe leerlingen

Voor het aanmelden van uw zoon/dochter ligt er op school een formulier klaar, of u meldt aan via onze website: leerlingen > aanmeldformulier nieuwe leerlingen.
lees meer...

Kalender

  • 28 mei 2019 Van Schoolplein naar Challengeplein
  • 29 mei 2019 Studiedag personeel; alle leerlingen zijn vrij
  • 30 mei 2019 Hemelvaartsdag; alle leerlingen vrij

naar de volledige kalender...